HEA TEGU ⟩ Koolitüdruk heegeldas vastsündinutele kingiks paarkümmend kilpkonnakest

Margus Haav
, reporter
Copy
Kaheksanda klassi õpilane Eliise Orav andis haigla sünnitusosakonna vanemämmaemandale Esta Jürisele kolmapäeval üle kakskümmend heegeldatud kilpkonna.
Kaheksanda klassi õpilane Eliise Orav andis haigla sünnitusosakonna vanemämmaemandale Esta Jürisele kolmapäeval üle kakskümmend heegeldatud kilpkonna. Foto: Krista Valdvee

Viljandi Jakobsoni kooli kaheksanda klassi õpilane Eliise Orav heegeldas kakskümmend väikest kilpkonna kingituseks Viljandi haiglas ilmale tulevatele lastele. 

Kolmapäeval andis ta kilpkonnad vanemämmaemand Esta Jürisele üle. Igaüks neist on kenasti pakitud ning ka pakendi valmistas Eliise Orav ise. Lisaks on igas pakis kaasas kiri lähema tutvustusega, millega õigupoolest on tegemist. Orav sooviski teha midagi head. 

"Kui hakkasin mõtlema, mida loovtööks teha, siis arutasime emaga, et mida mulle endale õieti meeldiks teha ja mida ma oskan. Siis tulimegi mõttele, et oskan ju hästi heegeldada ja kududa," rääkis Eliise Orav. Seejärel hakkas ta ringi vaatama pilguga, mida konkreetselt ette võtta. Nii sattuski ta kilpkonnade tegemise õpetusele. "Päris esimese kilpkonna tegin oma väikevennale sünnipäevaks ja kuna see talle väga meeldis, siis otsustasingi kilpkonnade juurde jääda."

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles