Kõlab muusika avatud meelele

Sakala
Copy
Iste on iste, kasuta, kuidas meeldib. Pildil on Théo Ceccaldi, Daniel Erdmann, Jim Hart ehk Velvet Revolution (sametine revolutsioon).
Iste on iste, kasuta, kuidas meeldib. Pildil on Théo Ceccaldi, Daniel Erdmann, Jim Hart ehk Velvet Revolution (sametine revolutsioon). Foto: Csendes Krisztina

Kolmapäeval, 8. detsembril kell 19 esineb pärimusmuusika aidas eriline loominguline kooslus, mille liikmed on saksa saksofonist ja helilooja Daniel Erdmann, prantsuse viiulivirtuoos Théo Ceccaldi ning inglise tipptrummar ja vibrafonist Jim Hart. Trio kannab nime Daniel Erdmann’s Velvet Revolution ning erikülalisena astub lavale Eesti nimekas kitarrist Jaak Sooäär.

Daniel Erdmann on Euroopa silmapaistvamaid džässmuusikuid, kes loob aina uusi ja huvitavaid loomingulisi projekte ja toob need kuulajani. Siinsed vanemad džässisõbrad ehk mäletavad 15 aastat tagasi kunagises kultuurimaja kohvikus olnud duo Dessert Time kontserti «Peer Gynt and Other Stories», kus Daniel Erdmann esitas Edward Griegi muusikat koos Jaak Sooäärega, kelle ta nüüd kutsus Tallinna ja Viljandi kontserdile trio erikülaliseks. Daniel Erdmann on Viljandis kontserdi andnud ka oma koosseisuga Das Kapital.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles