KORGIJOOK ⟩ Surmaga lõppenud narkopeo korraldajad saadeti vangi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kirka Puistamaa (ees) leppis kohtus kuue aasta pikkuse vangistusega. Janek Pillisnerile määrati aastapikkune reaalne vangistus, mis saab veebruaris läbi.
Kirka Puistamaa (ees) leppis kohtus kuue aasta pikkuse vangistusega. Janek Pillisnerile määrati aastapikkune reaalne vangistus, mis saab veebruaris läbi. Foto: Marko Saarm

Tänavu jaanuaris Viljandis noore naise surmaga lõppenud peole narkootikume toonud mees peab minema kuueks aastaks vangi, peo korraldaja ja ainete laialijagaja istub trellide taga tuleva aasta veebruari keskpaigani. Prokuratuur on kohtu otsusega rahul.

See, milline roll oli kohtu alla antud 42-aastasel Kirka Puistamaal ning 32-aastasel Janek Pillisneril 26-aastase naise surmas, jääb lõplikult teadmata, sest uurimise käigus ei saanudki päris selgeks, kas neiule joodeti rahva seas korgijoogina tuntud ainet sisse tema teadmata või võttis ta seda ise. Et neiu verest avastati surma järel ka amfetamiini, oli uurijatele selge, et vähemalt mõnda narkootilist ainet tarvitas ta teadlikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles