Naiskonnal tuli tunnistada tabeli liidri paremust

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Metalli naiskond pidi pühapäevases meistriliiga mängus favoriit Tallinna Ülikool/Kikasele 0:3 alla vanduma. Foto on tehtud novembri alguses Viljandi spordihoones peetud karikamängul.
Viljandi Metalli naiskond pidi pühapäevases meistriliiga mängus favoriit Tallinna Ülikool/Kikasele 0:3 alla vanduma. Foto on tehtud novembri alguses Viljandi spordihoones peetud karikamängul. Foto: Elmo Riig

Viljandi Metalli naiskond võõrustas pühapäeval Viljandi Kesklinna kooli võimlas Eesti meistriliiga tabeli liidrit Tallinna Ülikool / Kikast ega saanud talle vastu: esimene geim lõppes 19:25, teine 18:25 ja kolmas 16:25.

Treener Margit Keerutaja sõnul võib lõpptulemusest hoolimata rahule jääda vastuvõtuga, rünnakul tulnuks aga kõvasti juurde panna. «Olgugi et tegime vastuvõtul kaheksa viga, samas kui vastane tegi neid viis, oli meie vastuvõtuprotsent suur. Rünnak oli seevastu lahja, kõigest 20 protsenti, ja nii vähese efektiivsusega geimi ei võida. Peame rohkem tööd tegema pallinguga, et sealtkaudu rohkem punkte teenida,» rääkis ta ning lisas: «Ka selles mängus suutsime vastased võrgust kaugemale viia, kuid punkte teenisime vähe.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles