Reede, 3. detsember

Sakala
Copy
Terje Pennie (vasakul) ja Ilo-Ann Saarepera lavastuses «Kui sa tuled, too mul lilli», mis tõukub intervjuudest lähisuhtevägivalla ohvritega ning selles valdkonnas töötavate spetsialistide ja vabatahtlikega.
Terje Pennie (vasakul) ja Ilo-Ann Saarepera lavastuses «Kui sa tuled, too mul lilli», mis tõukub intervjuudest lähisuhtevägivalla ohvritega ning selles valdkonnas töötavate spetsialistide ja vabatahtlikega. Foto: Maris Savik

TEATER

Ugala teatris kell 19 «Kui sa tuled, too mul lilli». Vaksali tänav 7, Viljandi.

NÄITUSED

Rüki galeriis 30. detsembrini Jenny Grönholmi ja Jass Kaselaane näitus «Mälestused». Näitusel eksponeeritakse Jenny Grönholmi maale ja Jass Kaselaane betoonskulptuure. Tartu tänav 7c, Viljandi.

Viljandi linnagaleriis 4. detsembrini Haapsalu graafilise disaini festivali külalisnäitus «Isikupära/Individuality '21» teemal «Absurd».

Kondase keskuses 2. detsembrini Ungari autsaiderkunsti näitus «Metsikult ja kirglikult». Skulptuurid ja maalid Ungari Kecskeméti naivismimuuseumist. 19. detsembrini näitus isiklikest esemetest ja nende lugudest «Maailmaparandajad», 29. jaanuarini Kristi Kangilaski maalinäitus «Punamütsikesed». Püsinäitusel kooliõpetaja Paul Kondase (1900–1985) maalilooming Viljandi muuseumi kogust. Pikk tänav 8, Viljandi.

Viljandi muuseumis fotonäitus ««Vana hea» tsaariaeg Viljandis», 13. novembrini «Viljandi laevamudelism 25». Johan Laidoneri plats 10.

Karksi-Nuia kultuurikeskuse teise korruse fuajees Karksi-Nuia käsitööringi näitus. Sinises saalis Uno Roosvalti maalinäitus. Näitused on avatud novembri lõpuni. Viljandi maantee 1.

Abja kultuurimaja esimese korruse fuajees aasta lõpuni Ruber Velizi maalide näitus «Midagi enamat». Pärnu maantee 28.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles