JÄÄHOKI Fuuriad sekkuvad suurde mängu

Priscilla Õmblus
Copy
Fellin Fuuriate hokiklubi naised vahetasid läinud nädalavahetusel Tallinnas Tondiraba jäähallis korraldatud treeninglaagris klubisärgid koondisevormi vastu. Vasakult Mari-Ly Vaher, Jana Bilorus, Margaret Neering ja Kristi Seppa.
Fellin Fuuriate hokiklubi naised vahetasid läinud nädalavahetusel Tallinnas Tondiraba jäähallis korraldatud treeninglaagris klubisärgid koondisevormi vastu. Vasakult Mari-Ly Vaher, Jana Bilorus, Margaret Neering ja Kristi Seppa. Foto: Erakogu

Viljandi hokiklubi Fuuriad mängija Mari-Ly Vaher, kes läinud nädalavahetusel Eesti naiste hokikoondise treeninglaagrisse kutsuti, ütles, et algul oli hoki talle lihtsalt lõbus trenn. "Üks hetk olime juba meistriliigat mängimas. Poleks arvanud, et võiksin koondise kandidaadiks jõuda," tunnistas ta. Ja tema polnud sugugi ainuke fuuria, kes järgmisel nädalal koondise nimekirjas Leetu turniirile sõidab.

Läinud nädalavahetusel kogunes Eesti naiste hokikoondis Tallinnas Tondiraba jäähallis sügisesse treeninglaagrisse. 32 kutse saanust neli on hokiklubi Fellin Fuuriad mängijat. Viljandist pärit Margaret Neeringule polnud see esimene kord koondisega ühistrenni teha, küll aga Mari-Ly Vaherile. Kutse said veel Fuuriate võõrmängijad Jana Bilorus ja Kristi Seppa.

Kaks esimesena mainitut kuuluvad Eesti koondise algkoosseisu turniiril "Elektrenai 2021", mis mängitakse järgmisel nädalavahetusel Leedus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles