Parim toode - nominent ⟩ Uues kuues iidne väejook tuleb Karu nime alt

Veidi vähem kui kahe aasta eest hakkas Krisli Jaaksoo purki panema traditsioonilist teeseene­jooki värskes kuues ja Karu Kombucha nime all. FOTO: Erakogu

Kombucha ehk teeseenejook, mida Krisli Jaaksoo Karu brändi all toodab, on kõige lihtsamalt öeldes kääritatud teejook. Seda on maailmas tarvitatud juba tuhandeid aastaid ja nüüd avastatakse seda üha enam uuesti.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

«Tänapäeval sööme hästi palju valmistoitu ja see jook on nagu tee tagasi esialgse toidulaua poole,» nentis Jaaksoo ning lisas, et Kombucha aitab rikastada meie kõhu mikrobioomi.

18.11.2021 20.11.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto