INTERVJUU ⟩ Pidupäev viib laigulised rahva sekka

Üllar Priks
, reporter
Copy
Tegevteenistujana kannab Sakala maleva pealik Andrus Tiitus vormi iga päev.
Tegevteenistujana kannab Sakala maleva pealik Andrus Tiitus vormi iga päev. Foto: Marko Saarm

11. novembril möödub 103 aastat Kaitseliidu asutamisest. Selle puhul kutsub Kaitseliidu ülem brigaadikindral Riho Ühtegi üles kõiki kaitseliitlasi, naiskodukaitsjaid, noorkotkaid, kodutütreid ja noortejuhte kandma oma igapäevastel töödel, õpingutel ja muudel toimetustel vormiriietust või Kaitseliidu käelinti. Sakala maleva pealik Andrus Tiitus loodab, et võimalikult paljud siinsed liikmed toreda pidupäeva tähistamise ideega kaasa lähevad.

Andrus Tiitus, teie ametipositsioon näeb ette vormi kandmist iga päev. Kuidas teie Kaitseliidu sünnipäeva eriliseks teete ja mis teil neljapäeval plaanis on?

Neljapäeval on kõige tähtsam asi muude tegemiste juures see, et meil on Viljandi gümnaasiumis riigikaitseõpe ja plaanis on grupitööde esitlused. Vaatame läbi kõik sõjad, mis on aegade jooksul Eestimaast üle käinud. Iga grupp on erineva perioodi ette valmistanud ning ühtekokku ootab meid seitse plokki.

Aga see on tõsi küll, et vormi kannan ma teenistuskohustust täites kogu aeg ning pigem on see üleskutse just vabatahtlikele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles