kÄSIPALL ⟩ Viljandi HC alistas tugeva teise poolaja toel HC Tallinna

Priscilla Õmblus
Copy
Reedeõhtuses võõrsil peetud kohtumises HC Tallinna vastu kandis Viljandi HC skoori eest resultatiivseimana enim hoolt Ott Varik kümne väravaga.
Reedeõhtuses võõrsil peetud kohtumises HC Tallinna vastu kandis Viljandi HC skoori eest resultatiivseimana enim hoolt Ott Varik kümne väravaga. Foto: Elmo Riig

Käsipalli meeste meistriliigas lõppes teine voor reede õhtul, mil eeldatavas põnevuskohtumises võõrustas HC Tallinn Viljandi HC-d. Pingelise mängu kallutas Viljandi HC enda kasuks teisel poolajal, teenides 31:26 (12:12) võidu.

Tugeva teise poolaja tõstis au sisse ka Viljandi HC peatreener Marko Koks. «Teine poolaeg on üks selle hooaja parimaid kolmkümmend minutit, seda eriti kaitses. Kui suudad kaitses seista, siis tulevad rünnakud sellega ise kaasa,» tõdes Koks. Ta tunnistas, et reedeõhtusele mängule mindi vastu üsna kahetiste tunnetega, arvestades, et rivistusest oli puudu mõni oluline lüli. «Natuke kahtlane oli küll, olime kahevahel: mitu nädalat polnud korralikke mänge olnud, niisamuti oli meil mõni puuduja. Seda arvestades ei osanudki arvata, mis saama hakkab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles