Nädala abi ⟩ Jalgpalliklubi ulatas abikäe

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Jakobsoni kooli lapsed kuulavad, mida on kehalise kasvatuse tunnis neile õpetada Tuleviku klubi tegevjuhil Rain Tölpusel.
Jakobsoni kooli lapsed kuulavad, mida on kehalise kasvatuse tunnis neile õpetada Tuleviku klubi tegevjuhil Rain Tölpusel. Foto: Marek Tiits

Koolid ägavad koroona käes tihti rohkem, kui välja paistab. Jah, asi ei ole nii hull kui möödunud sügisel, mil vaktsiine alles vesise suuga oodati. Jah, üldjuhul suudetakse jätkata kontaktõpet ega saadeta kogu kooli koju. Ent haigestumine ja isolatsiooninõuded harvendavad õpetajate rivi nagu usin aednik porgandipeenart.

Eks esimese hooga leia kool asendajad ikka teiste õpetajate hulgast, aga kui viirus taanduda ei taha, saavad sisemised varud viimaks otsa. Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi läks appi sellisesse hätta sattunud Jakobsoni koolile. Päris pedagoogi mõõtu treenerid ja teised abimehed küll välja ei anna, kuid veidi informaalsemaid teadmisi suudavad nad kindlasti pakkuda ning laste rutiin ei saa nii rängalt kannatada, kui tunniplaani täiesti tühje auke jättes juhtuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles