JALGPALL ⟩ Tulevik sai Flora vastu viigipunkti

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy

Viljandi linnastaadionil pakkusid pühapäeval pealtvaatajatele kõva lahingu Viljandi Tulevik ja eelmise aasta Premium-liiga meister Tallinna FC Flora. Südikas Viljandi meeskond võitles välja 2:2 viigi ja püüab nüüd tabeli kuuendat kohta.

Päikeselisel ja tuulisel pühapäeval linnastaadionil mänginud Tulevik ja Flora alustasid avapoolaega pigem rahulikult. Mõlemal võistkonnal avanes kõigest mõni pealelöögivõimalus ja väravavõrk ei sahisenud kordagi. Ühel korral sai heast kohast löögile Tuleviku ründaja Kaimar Saag, tema värava poole virutatud pall vuhises aga üle lati. Flora kõige ohtlikum võimalus oli, kui Rauno Sappinen suunas tsenderdusest tulnud palli peaga Tuleviku värava poole. Vahele segas aga Tuleviku keskkaitsja Ganiu Atanda Ogungbe.

Teisele poolajale läksid praegu ka Euroopa konverentsiliiga alagrupiturniiril osalevad Flora mängijad vastu mõttega vastasmeeskond murda, kuid see ei õnnestunud. Kohtumise 61. minutil viis Tuleviku keskkaitsjast kapten Gerdo Juhkam oma meeskonna juhtima. Selles olukorras murdis vasakult äärelt läbi Tuleviku ääremängija Abubakir Muydinov. Ta tsenderdas palli kastis vabaks jäetud Juhkami pea peale ja too suunas selle väravasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles