Krossiässad selgitasid Lauri rajal Eesti kiireimaid

Priscilla Õmblus
Copy
Kert Varik ja Lari Kunnas (nr 6) läksid Eesti meistrivõistluste finaaletapile vastu juba tiitlivõitjana. Etapil tuli neil katkestamise tõttu leppida neljanda kohaga.
Kert Varik ja Lari Kunnas (nr 6) läksid Eesti meistrivõistluste finaaletapile vastu juba tiitlivõitjana. Etapil tuli neil katkestamise tõttu leppida neljanda kohaga. Foto: Igor Tseskidov

Et tänavu tähistatakse Eesti motospordi 100. aastapäeva ja möödub 75 aastat Eesti esimesest motokrossist, on seekordsed tiitlid õige magusad. Nädalavahetusel peetud Castroli Eesti meistrivõistluste finaal­etapil vormistasid Viljandimaa sportlastest tiitli soolo­tsiklite veteranide klassis võistlev Jaanus Koval ning külgkorviga mootorrataste krossi esinumber Kert Varik koos Lari Kunnasega.

Laupäeval olid Pärnumaal Lauri krossirajal võistlustules sooloklassid ning pühapäeval külgkorviga rattad ja quad’id. Noortele sõitjatele oli see etapp hooaja eelviimane.

Laupäeval võitis Jaanus Koval mõlemad sõidud oma peamise rivaali, narvalase ­Dmitri Vinogradovi ees ning too jäi teiseks ka üldarvestuses. Kuninglikus klassis ­Kärcher MX1 läks tiitel koos Kārlis Sabulisega üle aastate Lätti, klassis MX2 jättis esikoha kodumaale Egert Pihlak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles