3, 2, 1 – stardib Balti liiga hooaeg

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi HC võistlushooaeg algab Balti liiga kohtumisega: laupäeval võõrustab teda SK Tapa. Nagu ütles treener Marko Koks (mängujoonisega), on tänavune eesmärk püüda kohta esinelikus.
Viljandi HC võistlushooaeg algab Balti liiga kohtumisega: laupäeval võõrustab teda SK Tapa. Nagu ütles treener Marko Koks (mängujoonisega), on tänavune eesmärk püüda kohta esinelikus. Foto: Elmo Riig

Laupäeval saab alguse Balti käsipalliliiga, kus tänavu teeb Eestist Viljandi HC, Põlva Serviti, HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi ja SK Tapa kõrval debütandina kaasa Raasiku/Mistra. Hooaja avab Viljandi ja Tapa vastasseis.

Tänavusel hooajal tuli meeskondi kokku 13. «Algul pidi osalema 14 klubi ja Riia Celtnieks oli veel viimase hetkeni olemas. Mängijate põud on aga Lätis suur ning klubide ühinemise järel otsustas ta lõpuks Balti liigast loobuda,» nentis liiga tegevjuht Urmo Sitsi.

Tema sõnul mängitakse alustuseks kaks ringi kodus ja võõrsil, põhiturniiri kaks paremat edenevad otse finaalnelikusse ning neli järgmist jagavad ülejäänud kaks final four’i pääset veerandfinaalides. «Tuleb kindlasti põnev hooaeg, kus esikuuikut on väga raske ennustada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles