Naised pakkusid jahedas saalis tulise mängu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallinaiskond Viljandi Metall suutis üle mängida Viimsi SPA. Detsembris peetud Eesti karikavõistluste finaalkohtumisel tehtud pildil on rünnakul pühapäeval tõhusalt tegutsenud Merilin Salben.
Võrkpallinaiskond Viljandi Metall suutis üle mängida Viimsi SPA. Detsembris peetud Eesti karikavõistluste finaalkohtumisel tehtud pildil on rünnakul pühapäeval tõhusalt tegutsenud Merilin Salben. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval Eesti naiste võrkpalli meistrivõistluste kohtumise pidanud tiitlikaitsja Viljandi Metall suutis põnevas vastasseisus 3:1 üle mängida Viimsi SPA.

Maagümnaasiumi karges spordisaalis asetleidnud kohtumise avageimis andsid tugeva pallinguga ja hea kaitsetegevusega tooni külalised.

Esimese geimi kaotanud Viljandi Metall näitas kolmes järgmises mitmekülgset rünnakut, mängis ohtlikumalt suunatud pallingu toel geimi lõpupunkte kindlamalt ning pööras kohtumise enda kasuks.

Head kaitsetegevust ilmutanud Viimsi SPA ei suutnud neljandas geimis realiseerida 8:3 edu ning pidi tänavu kolmandat korda tunnistama Viljandi Metalli paremust.

Sügisest alates Eesti ja Soome ühisliigas osalenud konkurendid liitusid koduse tiitlivõistluste sarjaga kolmandas ringis ning olid mõlemad suutnud enne omavahelist kohtumist üle mängida Audentese SG / Noortekoondise. Nii Viljandi Metallil kui Viimsi SPA-l on tagatud pääs tiitlivõistluste poolfinaali.

Järgmise meistrivõistluste kohtumise peab Viljandi Metall tuleval pühapäeval Viljandi spordihoones Tartu Ülikool / Eedeniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles