Viljandi vallas alustas tööd kaks uut direktorit

Egon Valdaru
, reporter
Copy
9. augustist juhib Saarepeedi kooli Egle Sild ja Tarvastu gümnaasiumi Karl Kirt. 
9. augustist juhib Saarepeedi kooli Egle Sild ja Tarvastu gümnaasiumi Karl Kirt. Foto: Viljandi vald

Kevadel otsis Viljandi vallavalitsus uut juhti nii Tarvastu kui Saarepeedi koolile. Direktorite konkurss õnnestus ning 9. augustist juhib Tarvastu gümnaasiumi Karl Kirt ja Saarepeedi kooli Egle Sild.

Vallavalitsuse pressiteate kohaselt on Karl Kirt sündinud ja kasvanud Mulgimaal Tõrva vallas. Ta on õppinud Tallinna ülikoolis riigiteadusi ning Tartu ülikoolis kultuurikorraldust. Tal on mitmekülgne töökogemus riigi haridus- ja noorteametis, Eesti noorsootöö keskuses, Valga vallavalitsuses ning mitmes raadiojaamas. Tema kired on võrkpall ja raadiotöö. Ta peab tähtsaks meeskonntööd ning usub, et Tarvastu gümnaasiumist saab kool, kus noor ei omanda mitte ainult õpikutarkusi, vaid saab neid rakendada mitteformaalsetes tegevustes. Kirdi hinnangul on Tarvastu gümnaasiumil kõik eeldused, et paista kaugemale kui ainult oma kogukonna sees.

Egle Sild on pärit Viljandist ning omandanud Tartu ülikoolis koolieelse lasteasutuse õpetaja eriala ja hiljem lõpetanud hariduskorralduse magistriõppe. Ta on tegutsenud Saarepeedi koolis 2016. aastast nii õpetaja, ringijuhendaja kui ka õppejuhina ning on juhtinud ka Suure-Jaani noortekeskust. Talle meeldib mängida saksofoni ja klaverit ning tema hobid on lugemine, muusika loomine ja reisimine. Saarepeedi koolis töötavad tema hinnangul avatud ja uuendusmeelsed õpetajad, kes märkavad igat õpilast, kogu koolipere on kokkuhoidev ja peab lugu ühistest väärtustest. Ta hindab väärtuskasvatuse toel õppimist, töötamist ja tegutsemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles