UUED PIIRANGUD ⟩ Kuidas toimetavad veekeskused ja basseinid uuest nädalast?

Priscilla Õmblus
Copy
Esmaspäevast kehtestatud piirangud sätestavad, et nakkusohutuse kontrollita saab veekeskustes korraga viibida kuni 50 inimest. Viljandimaa veemõnude pakkujad selles suurt takistust ei näe.
Esmaspäevast kehtestatud piirangud sätestavad, et nakkusohutuse kontrollita saab veekeskustes korraga viibida kuni 50 inimest. Viljandimaa veemõnude pakkujad selles suurt takistust ei näe. Foto: Elmo Riig

Esmaspäevast kehtima hakkavad piirangud sätestavad, et sisetingimustes korraldatavatel nakkusohutuse kontrollita üritustel ja tegevustes võib korraga osaleda 50 inimest. Muu hulgas puudutab piirarv veemõnude nautimiseks mõeldud teenuste pakkujaid, kellel tuleb oma töö ümber sättida.

Valitsuse korralduse kohaselt on 9. augustist sisetingimustes kontrollita üritustel ja tegevustes lubatud kuni 50 ning õues kuni 100 osalejat. Edaspidi saab suurema inimeste arvuga tegevusi korraldad vaid siis, kui on tagatud kõigi nakkusohutus ja selle kontroll.

Toitlustusasutustes ning saunades, spaades, basseinides, veekeskustes ja ujulates ei eristata korraldusse tehtud muudatuse kohaselt edaspidi enam sise- ja välitingimusi, sest enamasti kasutavad näiteks kohviku väliterrassil või välibasseinis viibijad ka kohviku või spaa ruume. See tähendab, et nendes kohtades võib 9. augustist nii sise- kui ka välitingimustes kokku ilma nakkusohutuse kontrollita viibida kuni 50 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles