UUES KUUES BANGALO ⟩ Kiika kööki! Uudse kontseptsiooniga köögis valmib tänavatoit selle kõige paremas mõttes

Priscilla Õmblus
Copy
Rahvas on juuni algul uksed avanud uues kuues Bangalo selle eestvedajate Ralf Sitska (vasakul) ja Bruno Auspere sõnul soojalt vastu võtnud.
Rahvas on juuni algul uksed avanud uues kuues Bangalo selle eestvedajate Ralf Sitska (vasakul) ja Bruno Auspere sõnul soojalt vastu võtnud. Foto: EVE NAABER

Kuum päike ja kuldne liivarand, horisondini peegelsile vesi, kõrvus tiksumas mõnus house-muusika, nina ees jäised kokteilid poolikus kookospähkli koores. Ei, ma ei istu mõnes tiki-baaris Hawaii rannaliival. Hoopis koduses Viljandis hiljuti uksed avanud ja värskenduskuuri läbinud Bangalo terrassil.

"Võib öelda küll, et sellel kohal on meeletu potentsiaal tänu rannale. See, mis meid siin ümbritseb, on meie kõige suurem pluss," ütles viivuks kokanoa käest pannud ja jutustamiseks Bangalo terrassil istet võtnud Ralf Sitska, kes on üks selle koha eestvedajatest. "Oleme selle kõik pannud enda kasuks tööle. Kunde tuleb ja alustuseks laseme tal hetke seda kõike nautida: meil on selline vaade, võtku aeg maha ja olgu lihtsalt hetkes."

Ent korisevat kõhtu imekaunis järvevaade ei täida ega hakka ka kunagi täitma. "Rahvas on meid selle lühikese ajaga soojalt vastu võtnud. Me pakume tänavatoitu selle kõige paremas mõttes," lausus Sitska.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles