Holstre-Pollis selguvad meistrid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaal selguvad suusahooaja esimesed meistrid 27. jaanuaril Holstre-Pollis.
Viljandimaal selguvad suusahooaja esimesed meistrid 27. jaanuaril Holstre-Pollis. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viljandimaal selguvad suusahooaja esimesed meistrid kolmapäeval Holstre-Polli murdmaaradadel.


Siinse suusaklubi eestvõttel teoks saavate meistrivõistluste esimesel mõõduvõtul sõidetakse vabas tehnikas eraldistardist distantse, mille pikkus ulatub vanuseklassist olenevalt kahest kilomeetrist kümneni.

Paremad selguvad 14-, 16- ja 18-aastaste noormeeste ja tütarlaste vanuserühmas ning meeste ja naiste seas. Esimene võistleja saab Holstre-Polli tervisekeskuse suusastaadionil lähte kolmapäeval kell 15.30.

Maakonna meistrivõistluste peakorraldaja Tiit Tammemäe palub kõigil osaleda soovijatel end varem registreerida. 7. veebruari kella 21-ni on seda on võimalik teha e-postiaadressil tiit@viljandimaa.ee või helistades kella 20-ni Holstre-Polli tervisekeskuse adminstraatorile telefonil 436 7829.

Võistluse peakorraldaja ütlemist mööda muudab osalejate eelregistreerumine korraldajate töö tublisti kergemaks, ehkki viimasel hetke otsustajatele tehakse seekord veel erand ning võistluspäeval saab end kirja panna kella 15-ni, kui loositakse stardijärjekord.

Holstre-Polli keskuse tehnikajuhi ning sealsete suusaradade eest vastutava Tiit Tammemäe sõnul selgub võistlustrass kolmapäeva hommikul.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles