Viljandi HC lööb uuel hooajal kaasa eurosarjas

Priscilla Õmblus
Copy
Algaval hooajal tuleb Viljandi HC peatreeneril Marko Koksil mängujooniste tegemiseks rohkem markerit kulutada, sest meeskond osaleb ka eurosarjas.
Algaval hooajal tuleb Viljandi HC peatreeneril Marko Koksil mängujooniste tegemiseks rohkem markerit kulutada, sest meeskond osaleb ka eurosarjas. Foto: Elmo Riig

Algav käsipallihooaeg tõotab Viljandi HC pöidlahoidjatele tulla eriliselt põnev: lisaks Eesti meistrivõistlustele ja karikasarjale ning Balti liigale osaleb meeskond ka eurosarjas – pärast 2015. aastat kolmandat korda.

«Eks me vaikselt ole igal aastal neid euromõtteid heietanud, aga puudus vist julgus uuesti proovida. Eurosari on ikka hoopis midagi muud kui näiteks Balti liiga: teistmoodi mäng, emotsioon ja kogemus,» rääkis Viljandi HC peatreener Marko Koks. «Osalemegi ikka selleks, et tunnetust ja karastust saada.»

Euroopa käsipalliliidu (EHF) seatud klubisarjadesse registreerimise tähtaeg kukkus teisipäeval ning 13-aastase pausi järel osalevad järgmisel hooajal seal kolm Eesti klubi, Põlva Serviti, HC Tallinn ja Viljandi HC.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles