Nädala kastid Konteinerid pääsevad liikuma

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Avalikud konteinerid, mille ümber alatasa prügi on vedelenud, kolitakse kremliks kutsutava kortermaja juurest 100 meetrit kaugemale.
Avalikud konteinerid, mille ümber alatasa prügi on vedelenud, kolitakse kremliks kutsutava kortermaja juurest 100 meetrit kaugemale. Foto: Marko Saarm

Ehkki osa viljandlastest ­ootab pikisilmi, et Jaak Joala kuju peitev kast kaoks, võtavad lähiajal Viljandis jalad selga hoopis teist sorti kastid – Lääne tänava pakendikonteinerid, mille üle linna suurim korteriühistu juba pikalt on kaevanud. Viimati kirjutas Sakala sellest nädal tagasi, kui korteriühistu oli oma maale lendava prügi eest linnale arve saatnud.

Abilinnapea Kalvi Märtin selgitas reedeses lehes, et seda sammu ei võetud ette mitte 140 korteriga maja elanike valju protesti pärast, vaid seetõttu, et konteinerid asuvad nüüd uue omaniku maal, samas korrastas linn ise lähikonnas ühe krundi ja saab nüüd sinna jäätmejaamale aluse rajada. «Ei ole nii, et kes kõvemini karjub, see ka oma tahtmise saab,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles