FESTIVAL Horror Dance Squad võitis maineka välismaise konkursi

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Horror Dance Squad (vasakult): Mikk Peetrimägi, Henri Kuusk, Karl Mesipuu, Indrek Ulp ja Ian Karell. Pildilt on puudu lavaväline taustajõud Margus Tammela.
Horror Dance Squad (vasakult): Mikk Peetrimägi, Henri Kuusk, Karl Mesipuu, Indrek Ulp ja Ian Karell. Pildilt on puudu lavaväline taustajõud Margus Tammela. Foto: Ramon Schütz

Maineka Saksamaa​ skeenebrändi Impericon korraldataval võistlusel saavutas Eesti raskemuusika bänd Horror Dance Squad võidu ning sai seeläbi koha suurfestivali nimistus.

Bändi vokalisti, Viljandist pärit Karl Mesipuu sõnul võib nüüd ametlikult võidu välja kuulutada, sest Impericon tegi seda ka ise. Detailsemat infot, kuidas asjalood edasi minema hakkavad, Mesipuul veel pole. "Protsess võtab kindlasti aega, aga saame välja hõigata, et võitsime," ütles ta. Võistlus läks lukku 23. mail, kuid vahepealsel ajal luges korraldaja kokku hääli ja kontrollis nende õigsust. Impericoni ingliskeelsel Facebooki lehel on kirjas, et hääled on kontrollitud ning mittesobivad eemaldatud, et võistlus oleks võimalikult aus. 

Festival leiab aset 2022. aasta kevadel ja suvel, sest korraldaja oli sunnitud selle koroonaviiruse tõttu edasi lükkama. Impericoni kontserdisari leiab aset viies kohas: Zürich, Viin, München, Leipzig ja Oberhausen. Mesipuu veel ei tea, millisel neist saab Horror Dance Squad üles astuda ning loodetavasti selgub see lähiajal. "Ilmselt see selgub mõne kuu jooksul või üleüldse kuu aega enne kontserti, kes seda teab," ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles