Kell 11.40 parandatud nime! ⟩ Kodumaine hooaeg sai avalöögi

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti külgvankriga mootorrataste esinumber Kert Varik avas koos soomlasest korvimehe Lari Kunnasega kodumaise võistlushooaja Linnamäe krossirajal. Tehnika vedas neid küll alt, aga võistelda oli üle hulga aja võimas.
Eesti külgvankriga mootorrataste esinumber Kert Varik avas koos soomlasest korvimehe Lari Kunnasega kodumaise võistlushooaja Linnamäe krossirajal. Tehnika vedas neid küll alt, aga võistelda oli üle hulga aja võimas. Foto: Erakogu

Pühapäeval sõideti Jõgeva lähedal Linnamäe rajal esimest korda MX Liiga nime kandva motokrossisarja esimene etapp ning peale soolotsiklite olid stardis ka külgkorviga rattad ja quadracer’id, kellele see mõõduvõtt oli Eesti karikavõistluste avaetapp.

Meie kandi parimaks osutus Romeo Pikand, kes tuli koju MX B arvestuse võitjana. Külgvankripaari Kert Variku ja Lari Kunnase sõit läks masina jupsimise tõttu vussi.

«Teises sõidus, juba esimesel-teisel tiirul, lagunes tehnika ära. Seal oli elektroonikaviga, mida ei suutnudki üles leida,» nentis avasõidu võitnud, ent kokkuvõttes viiendaks jäänud Kert Varik. «Masin on ju lõpuni ära tuunitud ja tuuningud lagunevad. Eks seal ole palju juhtmeid ka.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles