Viljandis treeniv maadlusneiu tõi tiitlivõistlustelt pronksmedali

Priscilla Õmblus
Copy
Sügisest Rain Aleksandrovi käe all Viljandi spordikooli maadlusnoortega treenima asunud Lisette Böttker (paremal) võitis läinud nädalavahetusel Bulgaarias Euroopa U-15 vanuseklassi meistrivõistlustel pronksmedali.
Sügisest Rain Aleksandrovi käe all Viljandi spordikooli maadlusnoortega treenima asunud Lisette Böttker (paremal) võitis läinud nädalavahetusel Bulgaarias Euroopa U-15 vanuseklassi meistrivõistlustel pronksmedali. Foto: Uww (united World Wrestling)

Läinud nädala lõpul peeti Bulgaarias Sofias Euroopa U-15 vanuseklassi maadluse meistrivõistlusi ning oma kaalukategoorias sai seal pronksmedali kaela sügisest Viljandi spordikooli ja Tuleviku klubi treeneri Rain Aleksandrovi käe all harjutanud Lisette Böttker.

Nagu Aleksandrov ütles, oli Böttkeri medal Eestile ainus. «Arvestades, et see tulemus tuli puhtalt koduste treeningute pealt, ilma välislaagriteta, siis midagi ette heita ei ole. Me pole juba rohkem kui aasta üle piiri saanud ja nii on keeruline. Aga sellised on praegused seisud ja kõik võitlesid visalt,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles