Kultuuriakadeemia kutsub diplomikontsertide festivalile

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Kultuuriakadeemias on homme ja ülehomme teine diplomikontsertide festival "Finale".
 
Kultuuriakadeemias on homme ja ülehomme teine diplomikontsertide festival "Finale".  Foto: Marko Saarm

19. ja 20. mail astub Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia diplomikontsertide festivalil "Finale" lavale seitse pärimus- ja rütmimuusika eriala lõpetajat. Sel aastal publikut saali ei lubata ning esitusi saab nautida virtuaalselt.

Kultuuriakadeemia andis pressiteate vahendusel teada, et festivali esimesel päeval, 19. mail esinevad rütmimuusika üliõpilased Raili Lilleorg, Johannes Eriste, Indrek Mällo ja Ingrid Rabi. 20. mail astuvad üles pärimusmuusikud Eliise Selisaar, Lisette Kingsepp ja Elina Kasesalu. Programm algab mõlemal päeval kell 16 ning otseülekannet saab jälgida veebilehel www.kultuuriakadeemia.ee.

Kultuuriakadeemia muusika õppekava programmijuhi Marko Mägi sõnul saab festvialil kuulata ja vaadata noorte muusikute senise loometee kõige olulisemat etteastet, mis jääb muusikaliseks maamärgiks neile kogu eluks. "Hoolimata virtuaalsusest sünnib kõik nüüd ja praegu ning see annab kogu asjale pinget ja särtsu juurde," sõnas Mägi.

Festivali "Finale" korraldatakse kultuuriakadeemias teist korda. See koondab muusika õppekava lõpetajad ühe katuse alla ning teeb lõpukontserdid lihtsamini jälgitavaks. Kontserdid on tasuta ja avatud kõikidele huvilistele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles