Ümberehitusega loodetakse lõpetada veekeskuse tilkuva lae mure

Egon Valdaru
, reporter
Copy
2019. aastal valminud veekeskuses hakkas vesi saunast alumisel korrusel asuvatesse kiirabiruumidesse tilkuma juba samal aastal. Nüüd on saunad tühjaks lõhutud ning alates põrandatest ja seintest ehitatakse kõik uueks.
2019. aastal valminud veekeskuses hakkas vesi saunast alumisel korrusel asuvatesse kiirabiruumidesse tilkuma juba samal aastal. Nüüd on saunad tühjaks lõhutud ning alates põrandatest ja seintest ehitatakse kõik uueks. Foto: Marko Saarm

Kahe aasta eest valminud Suure-Jaani veekeskuse saunad on tühjaks lammutatud ja ehitatakse uueks, et teha lõpp vee tilkumisele alumise korruse kiirabiruumidesse.

Põhja-Sakala vallavanem Jaanus Rahula rääkis, et leiliruumide põrandatest immitseva vee mure on olnud veekeskuse valmimisest saadik, aga ka saunalavade puitosad olid juba käest ära läinud ja need vahetatakse välja. «Tõenäoliselt ei olnud lauakvaliteet piisavalt hea,» nentis Rahula.

Isolatsioon oli puudulik

Nüüd ehitatakse saunades uued lavad ja uuendatakse põrandaid. «Põrandatel ei olnud korrektset hüdroisolatsiooni ja trappide äravool ei olnud hea, isolatsioon oli nende ümber puudulik,» rääkis vallavanem. «Arvatavasti seetõttu lekked täpselt allkorrusel olevatesse kiirabiruumidesse jõudsidki.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles