Uue tänava uuendamine unustuse hõlmast taas lagedale

, vaatleja
Copy
Uue tänava elanikud ei ole rahul, et tänav osaliselt kahesuunaliseks muudetakse, samas puudutab muutus ka teiste tänavate elanikke.
Uue tänava elanikud ei ole rahul, et tänav osaliselt kahesuunaliseks muudetakse, samas puudutab muutus ka teiste tänavate elanikke. Foto: Elmo Riig

VILJANDI UUE tänava uuendamise lugu on praeguseks veidi unustuse hõlma vajunud ja muutunud «eilseks uudiseks», ehkki päris õige see ei ole. Pole ju isegi veel koppa maasse löödud, kogu projekt eksisteerib vaid paberil ja kavatsuste kujul. Arvestades ehitushindade tõusu ja hulka ebameeldivaid üllatusi, mis omavalitsusi hankepakkumistega seoses on tabanud, on mõistlik aeg maha võtta ja olukorrale rahulikult hinnang anda.

Uus tänav vajab remonti, siin pole küsimustki. Nii sõidu- kui kõnnitee on üsna häbiväärses seisukorras. Muresid aga jagub ning kui inimestega rääkida, siis need on kõigil üsna sarnased. Näiteks ei taheta, et tänav muutuks kas või osaliselt kahesuunaliseks. See suurendaks inimeste arvates liikluskoormust ja müra ning halvendaks üleüldse elukeskkonda.

See on vähemalt osaliselt õige. Ehk mäletate aga linna põhjendusi?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles