Karl Toom valikmängude eel: meil on üks suur pluss ja see on tiimi ühtsus

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti rahvusmeeskonna koosseis on EM-i valiksarjas olnud pidevas muutumises, küll siis vigastuste või koroonapiirangute tõttu. Eelmise aasta jaanuari väljalangemismängudest Luksemburgiga on kõik kuus kohtumist kaasa teinud vaid kuus pallurit, nende hulgas Viljandist pärit Karl Toom.
Eesti rahvusmeeskonna koosseis on EM-i valiksarjas olnud pidevas muutumises, küll siis vigastuste või koroonapiirangute tõttu. Eelmise aasta jaanuari väljalangemismängudest Luksemburgiga on kõik kuus kohtumist kaasa teinud vaid kuus pallurit, nende hulgas Viljandist pärit Karl Toom. Foto: Tairo Lutter

Neljapäeval jätkub Eesti meeste käsipallikoondisel 2022. aasta Euroopa meistrivõistluste valikturniir ja ta võõrustab Kalevi spordihallis Austriat. Käimasolevas EM-i tsüklis on koondisesiseses pingereas kaks paremat Karl Toom ja Kaspar Lees, kelle arvel on vastavalt 39 ja 19 tabamust.

"Vasak kolmandik nii kaitses kui ka rünnakul ehk siis mina ja Kaspar oleme kogu tsükli kaasa teinud ning mäng-mängult on meie koostöö paranenud. Olen kõvasti arenenud ja õppinud just koondises nurgaga paremini kokku mängima," hindas vasaksisemine Karl Toom koostööd seitse aastat vanema koondisekaaslasega.

Koondises ja tänapäeva käsipallis tervikuna tuleb tema sõnul juhuslikke väravaid harva. "Iga rünnak algab ikka kombinatsiooni ja kindla liikumisega. Oleme selle kallal kõvasti tööd teinud ja usutavasti mõistame peatreeneri nägemust juba palju paremini," rääkis mullu Eesti parimaks käsipalluriks valitud Toom.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles