HÄÄLETUS Viljandisse saab ühe võrkpalliplatsi juurde hääletada

Priscilla Õmblus
Copy
Läinud aastal valiti žürii ja võrkpallisõprade abiga samas projektis samuti kümme kohta, kuhu rajatakse uus võrkpalliväljak. Üks neist oli Ramsi aleviku üsna mannetus seisus võrkpalliväljak, mis peaks selleks suveks uue ilme saama. Teine väljak tehti Viljandi Kesklinna kooli juurde.
Läinud aastal valiti žürii ja võrkpallisõprade abiga samas projektis samuti kümme kohta, kuhu rajatakse uus võrkpalliväljak. Üks neist oli Ramsi aleviku üsna mannetus seisus võrkpalliväljak, mis peaks selleks suveks uue ilme saama. Teine väljak tehti Viljandi Kesklinna kooli juurde. Foto: Sakala

27. aprillist 2. maini saavad Postimehe lugejad hääletada, kuhu võiks Eesti võrkpalliliit ja Oma Ehitaja koos aktiivsete inimestega sel aastal uued võrkpalliplatsid rajada. Rahvahääletusel on ka Viljandi Jakobsoni kooli juurde planeeritav võrkpalliplats.

Rahvahääletus pandi käima teisipäeval portaalis Postimees.ee ning sealt leiab ka Jakobsoni kooli juurde planeeritava võrkpalliplatsi. Kui see osutuks kümne seast väljavalituks, rajataks kooli staadionile murukattega väljak, mida saaksid kasutada kõik võrkpalliharrastajad. Väljaku külgedele tulevad vallid, et vältida pallide sattumist kõrvalistele aladele. Nii on tagatud ka mängijate turvalisus.

"Võrguplatsid korda" projekti korraldatakse 11. korda ning varasemal kümnel aastal on alaliit sponsorite abiga korrastanud ja rajanud 110 võrkpalliväljakut üle Eesti.

Rahvahääletusel neli enim hääli kogunud paika saavad projekti toetuse.

Žürii, kuhu kuulusid Kaido Fridolin, Hanno Pevkur, Helen Veermäe, Rivo Vesik ja Kert Toobal, valis välja kuus kohta Põlvas, Elvas, Vinnis, Sihva ja Abruka külas ning Viimsis ning laekunud taotluste hulgast kümme, mis pääsevad rahvahääletusele, et valida välja veel neli kohta.

Oma hääle saab anda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles