Jalgpalliklubi ärgitab kogukonda liikuma

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tuleviku liikumisürituse patroonid Dagmar Hekki (vasakul) ja Kaupo Kruusmäe kutsuvad viljandimaalasi liikuma ja sinilille kampaanias osalema.
Viljandi Tuleviku liikumisürituse patroonid Dagmar Hekki (vasakul) ja Kaupo Kruusmäe kutsuvad viljandimaalasi liikuma ja sinilille kampaanias osalema. Foto: JK Tulevik

Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi algatas selle nädala alguses aprilli lõpuni kestva liikumisürituse «Tulevik liigub ja annab au!», mille eesmärk on pöörata tähelepanu Eesti laste vähesele liikumisharjumusele ning ühtlasi toetada «Anname au!» kampaaniat, mille abil soovitakse rajada Männimäele välijõusaali.

Tuleviku kogukonnaj­uhi Kaspar Kasti sõnul seoti tervisekassa «Liigun!» kampaania ja iga-aastane sinilille kampaania klubis kokku, sest mõlema ühisnimetaja on liikuma kutsumine. «Tervisekassa andmete järgi liigub keskmine Eesti laps nädalas vabatahtlikult värskes õhus vähem kui keskmine Eesti vang. See on mõtlema panev fakt ning täiesti selge on, et Viljandimaa suurima spordiklubina lasub meil sotsiaalne vastutus üritada säärast suundumust igal moel muuta,» kõneles ta. «Meie oma jalgpallikooli sajad lapsed on küll tublid sportijad, ent alati on võimalik liikuda veel rohkem ja olla veelgi paremas vormis. Seetõttu kutsume kõiki Viljandimaa peresid ja sõpruskondi meie üleskutsega liituma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles