Põhja-Sakala vallas algasid sügisesed valimised enne jõule

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Külm käepigistus. Põhja-Sakala vallavõimu käärimine algas juba 2018. aastal, aga see kulmineerus 2019. aasta sügisel, kui nii-öelda vana võim tagandati. Pildil on lühikeseks ajaks vallavanemaks tõusnud Hermann Kalmus (vasakul) ja volikogu esimehe kohalt tagandatud Arnold Pastak.
Külm käepigistus. Põhja-Sakala vallavõimu käärimine algas juba 2018. aastal, aga see kulmineerus 2019. aasta sügisel, kui nii-öelda vana võim tagandati. Pildil on lühikeseks ajaks vallavanemaks tõusnud Hermann Kalmus (vasakul) ja volikogu esimehe kohalt tagandatud Arnold Pastak. Foto: Marko Saarm

Põhja-Sakala vallas anti oktoobris saabuvatele kohalikele valimistele avalöök juba detsembri keskel, kui Reformierakond teatas oma esinumbri nime. Seejärel tegi veebruaris käigu Keskerakond ja eelmisel nädalal avalikustas esimene valimisliit oma vallavanemakandidaadi. Üsna pea tulevad nimedega välja ka teised valimistele minevad poliitilised jõud.

Põhjus, miks Põhja-Sakala vallas teatatakse enda valimistel osalemisest ja tehakse juba võimaluste piires kampaaniat, peitub asjaosaliste enda hinnangul suuresti nelja aasta eest valimised võitnud valimisliidu Koostöö lagunemises ning sellele järgnenud poliitilistes skandaalides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles