GALERII ⟩ Napikas! Viljandi HC kaotas ülipõneva duelli Tallinnale

Copy

Kolmapäeva õhtul pidasid teise koha nimel võitlevad Viljandi HC ja HC Tallinn Viljandi spordihoones meistriliiga kohtumise, mis oli läinud nädalal edasi lükatud. Üsna närviliselt kulgenud põneva duelli võitis minimaalse eduga HC Tallinn, tõustes liigatabelis Viljandi HC-st mööda.

"Ei saa öelda, et millegagi hätta oleksime jäänud. Ilmselgelt oli selles mängus see koht, kus tuli välja kogemuste vahe kümme aastat ja rohkem. See otsustas mängu," nentis Viljandi HC peatreener Marko Koks. "Vaadates mängu lõpus meie tagaliini, võis näha, et mängiti väsimuse pealt. Natuke jäi puudu julgusest ja otsuste vastuvõtmisest."

Seejuures tõi Koks välja, et mäng oli närviline ning seda johtuvalt punkt punktis mängimisest. Närvilisusest ja jõulisusest andsid aimu ka igas toonis jagatud kaardid, seejuures vastastele ka üks sinine. "Sinist pole ammu näinud," tõdes Koks ning lisas: "Noh, meie kaks karistust versus vastaste kuus karistust. Ma nendepoolseid otsuseid ei kommenteeriks, nad ise kujundasid mängu närvilisuse ja jõulisuse. Me saame ise päris tihti selliseid totraid kaheminutilisi karistusi, mida saaks vältida. Kui need on asja eest, siis saan aru."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles