Naiskond valmistub usinalt hooajaks, meeskond on ajutiselt pausil

Priscilla Õmblus
Copy
Jalatsipaelad kinni ja läheb mänguks! Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskond valmistub oma kolmandaks meistriliiga hooajaks. Homme ootab teda pealinnas treeningkohtumine Tallinna FC Ajaxi ja Paide Linnanaiskonna ühendnaiskonnaga.
Jalatsipaelad kinni ja läheb mänguks! Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskond valmistub oma kolmandaks meistriliiga hooajaks. Homme ootab teda pealinnas treeningkohtumine Tallinna FC Ajaxi ja Paide Linnanaiskonna ühendnaiskonnaga. Foto: Marko Saarm

Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskond valmistub märtsi lõpus algavateks Eesti naiste meistriliiga mängudeks. Enne neid on aga plaanis veel paar taliturniiri treeningkohtumist, millest esimene, Tallinna FC Ajaxi ja Paide Linnanaiskonna ühendnaiskonna vastu, ootab ees juba homme.

Nagu maakonna esindusmeeskond oli ka naiskond hooajaks valmistudes kimpus jäätunud staadioniga ning seetõttu tuli treenida saalis. Nüüd, kui lumi on sulanud, käib töö täistuuridel edasi väljas. Murekohaks on naiskonnal peatreener Sergei Vassiljevi sõnul füüsiline ettevalmistus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles