Taliturniir: meeskond hakkab lõpetama, naiskond alustab

Priscilla Õmblus
Copy
Kanada ääreründaja Carson Dormond lõi läinud nädalal taliturniiril Viljandi Tuleviku eest värava, kui Tulevik tempokas ja jõulises treeningmängus Tallinna FCI Levadiale 1:3 alla jäi.
Kanada ääreründaja Carson Dormond lõi läinud nädalal taliturniiril Viljandi Tuleviku eest värava, kui Tulevik tempokas ja jõulises treeningmängus Tallinna FCI Levadiale 1:3 alla jäi. Foto: Kaspar Kast

Läinud nädalal pidas Viljandi Tuleviku meeskond Tallinnas Eesti jalgpalli liidu sisehallis kaks liigahooajaks ettevalmistava taliturniiri kohtumist: sarja neljandas matšis kolmapäeval jäi ta 1:3 alla Tallinna FCI Levadiale, laupäeval viiendas mängus alistas ta aga 9:0 Läänemaa jalgpalliklubi.

«Tegime paar päeva päris tugevalt ise füüsilist trenni. Oleks natuke rohkem võimu olnud, oleksime neid ülevalt poolt pressida suutnud, aga kuna meil oli raske treeningnädal seljataga, pidime natuke allpool passima,» nentis Tuleviku peatreener Jaanus Reitel kolmapäeval pärast kohtumist antud intervjuus. «Saime väga hea mängu, Levadia on heas hoos ja füüsiliselt väga agressiivne võistkond. Korralik lahing! Muidugi oleks palliga mäng võinud veidi parem olla, aga nad pressisid päris kiirelt, kõrgelt ja agressiivselt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles