Viljandi Võrkpalliklubi meeskond mekkis nii võidu kui kaotuse maitset

Priscilla Õmblus
Copy
Kui laupäevases kohtumises sai Viljandi Võrkpalliklubi LotusTimber/Neemeco 3:2 alistamise üle rõõmustada, siis pühapäeval tuli tal seni võitmatu Tallinna Ülikooli vastu mängul neelata mõru pill – 0:3.
Kui laupäevases kohtumises sai Viljandi Võrkpalliklubi LotusTimber/Neemeco 3:2 alistamise üle rõõmustada, siis pühapäeval tuli tal seni võitmatu Tallinna Ülikooli vastu mängul neelata mõru pill – 0:3. Foto: Anna Mölter

Nagu Eesti naiste esiliigas, läks pärast rohkem kui kahekuulist võistluspausi võrkpall lendu ka meeste esiliigas ning Viljandi Võrkpalliklubile tõi töine nädalavahetus ühe võidu ja ühe kaotuse.

Platsile kibelenud meeskond andis laupäeval kodusaalis LotusTimber/Neemecole kõva lahingu, olgugi et tribüünidel haigutas tühjus, ning võttis 3:2 võidu.

«Tegelikult võinuks seis jääda 3:1, aga midagi hullu ka ei olnud. Eks me olnud veidi ähmi täis ja kiirelt oli vaja esimese mänguga pinge maha saada. Tuli hoida fookust mõlemalt poolt. Teadsime, et tahame võitu. Aga pühapäeval oli ju ka vaja mängima minna,» rääkis Viljandi Võrkpalliklubi meeskonna peatreener Tauno Lipp, kes ka ise tolles kohtumises mängijana platsil oli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles