Pärlipidu tuleb õues

Sakala
Copy
Viljandimaa Kultuuripärli auhinna saab Viljandi kitarrifestivali asutaja ja kunstiline juht, hinnatud kitarrist, helilooja ja õpetaja Ain Agan.
Viljandimaa Kultuuripärli auhinna saab Viljandi kitarrifestivali asutaja ja kunstiline juht, hinnatud kitarrist, helilooja ja õpetaja Ain Agan. Foto: Elmo Riig

Pärlipidu, millel jagatakse tunnustust maakonna kultuuri- ja spordirahvale, peetakse reede õhtul vabas õhus, Viljandi lossimägedes Esimesel Kirsimäel.

Viljandimaa omavalitsuse liidu teatel on peost osavõtt ainult kutsetega, kuid laiemal publikul on võimalik sellest osa saada otseülekande vahendusel Sakala veebilehel.

Reedel kell 18 algaval üritusel jagavad läinud aastal oma tegevusega silma paistnud viljandimaalastele tunnustust Kultuurkapitali Viljandimaa ekspertgrupp, Viljandi spordiliit ja rahvakultuuriselts. Õhtut juhivad näitlejad Tanel Jonas ja Ilo-Ann Saarepera.

Viljandimaa elutöö preemia läheb teenekale ja armastatud tantsuõpetajale Maie Tammemäele ning Kultuuripärli auhinna saab Viljandi kitarrifestivali asutaja ja kunstiline juht Ain Agan.

Aasta teoks kuulutatakse Viljandi sõudeklubi tipptasemel Eesti meistrivõistluste korraldamise eest Viljandis ja tiitlivõistlustel saadud kõrgete kohtade eest. Samuti antakse kätte arvukalt aastapreemiaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles