Kõo töölissöökla lihtne sisustus meenutab nõukogude aega, aga kodused söögid tagavad maitseelamuse, perenaine on lahke ning kohalikud põllumehed on toidukohaga igati rahul.
Tellijale
Vapper naine peab ihuüksi töölissööklat (4)
Kui Sakala eelmise nädala neljapäeval sööklasse sisenes, seisis perenaine Reet Kross leti taga, muhe naeratus näol, tema selja taga pliidil podisesid toidupotid ja -pannid. 62-aastane naine peab sööklat üksinda: ta on varustaja, kokk, klienditeenindaja ja koristaja. Sel päeval olid menüüs guljašš, kooreklops, lõhe-juustusupp ja kartulipuder hakklihakastmega.
Põllumeeste toitja
Kui Kõo Agro osaühingus traktoristi ja autojuhina töötavad Tiit Uha ja Mati Põdra sisse astusid, said nad kärmelt road kätte. Tiit Uha sõi kartuliputru, mida ta eelmisel päeval oli tellinud, ning Mati Põdra kiitis lõhe-juustusuppi.