Viljandi aasta tegija alustab Soomes finaalturniiri

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal kolm tiitlit võitnud Viljandi Metalli naiskond pälvis Viljandi aasta preemia.
Eelmisel aastal kolm tiitlit võitnud Viljandi Metalli naiskond pälvis Viljandi aasta preemia. Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel peetakse Soome ja Eesti ühise naiste võrkpalliliiga finaalturniiril Orivesis kaks veerandfinaalmängu, Viljandi Metall kohtub LiigaEura naiskonnaga. Võitja pääseb poolfinaali, kus teda on ootamas otsepaigutuse saanud Soome tugevaim klubi Salo Viesti.


Teises veerandfinaalpaaris võistlevad Hämeenlinna PK ja LP Kangasala.

Veerandfinaali kaotuse korral taanduks Viljandi Metall viiendat ja kuuendat kohta selgitavale mängule. Poolfinaalid mängitakse Orivesis laupäeval, viimased kohamängud pühapäeval.

Nagu kinnitas Viljandi naiskonna peatreeneri Peeter Vahtra võrkpalliportaalile volley.ee, on mängijad terved ja treenitud.

Novembris ja detsembris peetud põhiturniiril lõppesid kaks Viljandi Metalli ja LiigaEuro kohtumist 3:0 tulemusega, kusjuures mõlemad võistkonnad olid võidukad kodusaalis.

«Meil tekib võimalusi, kui suudame vastaste võõrmängijate tegevust elimineerida,» vahendas Peeter Vahtra sõnu võrkpalliportaal. «Läheme võitlema. Tulemust on raske ennustada, see sõltub paljudest asjaoludest.»

Viljandi Metall alustab Orivesis final six'i veerandfinaalkohtumist reedel kell 19.30.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles