Viimasel hetkel sahisenud värav säilitas Eestile edu

Priscilla Õmblus
Copy
Nagu kolmapäevases kodumänguski säras pühapäeval Bosnias ja Hertsegoviinas Viljandist pärit Karl Toom, kes sai käe valgeks neli korda.
Nagu kolmapäevases kodumänguski säras pühapäeval Bosnias ja Hertsegoviinas Viljandist pärit Karl Toom, kes sai käe valgeks neli korda. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti meeste käsipallikoondis jäi pühapäeval võõrsil Euroopa meistrivõistluste valikmängus Bosniale ja Hertsegoviinale 19:21 alla, kahe mängu kokkuvõttes sai aga üheväravalise võidu.

«Olen väga rahul, kuidas tulime lõpus välja viieväravalisest kaotusseisust, ja ka viimane Viitkari (Markus Viitkar – toimetus) värav oli tähtis. Kui valikturniiri lõpus tuleb vaatama hakata omavahelisi mänge, siis on oluline, et omame Bosnia vastu edu. Tervikuna võib selle nädalaga rahule jääda, sest vastane oli tugev ning meil oli palju puudujaid,» nentis koondise peatreener Tomas Sivertsson pärast mängu.

«Täna olime endiselt kaitsetöös head ja eriti meeldis mulle just poiste võitlusvaim kaitses. Rünnakul olime hädas kogu kohtumise vältel: ei toiminud 6-6-rünnak ja sel korral ei õnnestunud ka 7-6-taktikaga edu saavutada. Me ei leidnud oma rütmi ja õigeid lahendusi, aga eks vastanegi oli teinud oma analüüsi,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles