Kuidas piiranguid arvestades treeninguid korraldada?

Priscilla Õmblus
Copy
Ehkki talve sama hästi kui pole, on suusatajatel mõne teise alaga võrreldes läinud väga leebelt. Tuleks nüüd vähemalt natukenegi külma ja lund!
Ehkki talve sama hästi kui pole, on suusatajatel mõne teise alaga võrreldes läinud väga leebelt. Tuleks nüüd vähemalt natukenegi külma ja lund! Foto: Marko Saarm

Selle nädala alguses kehtestas valitsus spordielule esialgu 3. jaanuarini kehtivad ranged piirangud – nii sise- ja välistreeninguid kui võistlusi silmas pidades. Pole ühtegi ala, mida need ei mõjutaks. Sakala uuris, kuidas on siinsed treenerid pidanud oma tööd ümber korraldama.

Esmaspäevast on sisetingimustes lubatud üksnes e-lahendustega, distantsilt tehtav treening või kontaktivaba individuaaltegevus ja -treening, mida võib teha koos juhendajaga. Välistingimustes tohib sportida kuni kümneliikmelistes rühmades, millele võib lisanduda treener. Seejuures peab olema tagatud, et teiste rühmadega kokku ei puututa.

Piirangut ei kohaldata spordialaliidu võistlussüsteemis toimuvale professionaalsele sporditegevusele, sealhulgas täiskasvanute ja noorte koondiste liikmetele ja kandidaatidele ning võistkondlike alade meistriliigade mängijatele, riigi sõjalise kaitsega ja siseturvalisusega seotud tegevustele ning erivajadustega inimestele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles