Karksi-Nuia motomeeste hooaeg oli keeruline, ent tulemuslik

Priscilla Õmblus
Copy
Kaks Eesti meistrit ühel pildil: üks kiireim krossirajal ja teine vees. Jetisportlane Mattias Siimann tutvustas maal elamise päeval Pollis motosportlasele Kert Varikule oma sõiduvahendit.
Kaks Eesti meistrit ühel pildil: üks kiireim krossirajal ja teine vees. Jetisportlane Mattias Siimann tutvustas maal elamise päeval Pollis motosportlasele Kert Varikule oma sõiduvahendit. Foto: Elmo Riig

Karksi-Nuia motosportlased püsisid pildil ka seljataha jäänud keerulisel hooajal. Veelgi enam: nad võitsid meistritiitleid nii siit kui kaugemalt ning said karikariiulitele väärt täiendust.

"Motomeeste tänavuse võistluskalendri lõi koroonaviirus korralikult uppi. Kuni suve keskpaigani said nad ennast praadida ja oodata võistlusärevuses, mis ja kuidas üldse toimuma hakkab," nentis Karksi Racing Teami liige Taavi Purtsak ning rääkis, et kui tavaliselt on klubi sõitjad ikka ka Lätist karikatega koju tulnud, siis tänavuste keeldude tõttu läksid paljud sealsed karikad jagamisele vaid rahvuskaaslaste vahel. "Ent hoolimata sellest, et hooaeg oli lühike ja meil oli vähem mehi stardijoonel, saime karikariiulile kena täienduse."

Enduuroradadel näitasid läinud hooajal head kiirust ja vormi Ragnar Valdstein ja Maido Martsik. Valdsteinile kuuluvad nüüd Balti enduurosprindi meistri tiitel ja Eesti kestuskrossi meistrivõistluste pronks. Martsik võitis Eesti meistrivõistlustel enduuro E1 klassis ja Balti meistrivõistlustel enduurosprindi E1 klassi samuti pronksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles