Laupäeval hakkavad kehtima uued piirangud

Copy
Kaubanduskeskustes hakkab lisaks 2 + 2  reeglile, maskikohustusele ja desinfitseerimisele kehtima 50-protsendilise täitumuse nõue.
Kaubanduskeskustes hakkab lisaks 2 + 2  reeglile, maskikohustusele ja desinfitseerimisele kehtima 50-protsendilise täitumuse nõue. Foto: Elmo Riig

Peaminister Jüri Ratas märkis neljapäevasel valitsuse pressikonverentsil, et koroonaviiruse leviku peatamiseks kehtestatakse laupäevast uued meetmed, vahendab uudisteagentuur BNS.

"Kaubanduskeskustes hakkab lisaks 2 + 2  reeglile, maskikohustusele ja desinfitseerimisele kehtima 50-protsendilise täitumuse nõue," ütles Ratas.

Peaministri sõnul peavad meelelauhutus- ja toitlustuskohad uksed sulgema kell 22 ning selleks ajaks peavad lõppema ka statsionaarsete istekohtadeta sise- ja spordiüritused.

"Meelelahutus- ja toitlustusastutuste piirang kehtib kella 22-st kella 6-ni ning sel ajal võivad seal viibida vaid töötajad ja asutusega seotud inimesed," selgitas ta.

Ratas nentis, et koroonaolukord on Eestis halb ning viirus levib laialdaselt, mistõttu peeti  vajalikuks kehtestada lisapiirangud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles