Valentine Alvre: vajame väga rahva arvamust

, viljandlane
Copy
Valentine Alvre: "Mina kohe ootan referendumi tulemust. See lõpetab automaatselt selle lõputu heietamise."
Valentine Alvre: "Mina kohe ootan referendumi tulemust. See lõpetab automaatselt selle lõputu heietamise." Foto: Christian Schwier

MIND ON VIIMASEL ajal järjest enam häirinud rahva arvamusega manipuleerimine. Et olen ka ise osa sellest rahvast, siis ütlen: mina ei ole kohe üldse nõus 1. detsembril Sakalas avaldatud arvamusloo «See on alatu!» kirjutaja Piret Räniga. Millegipärast just need, kes väidavad teadvat rahva seisukohta, ei soovi seda kuulda ja on täielikult vastu rahvahääletuse korraldamisele. Miks?

Mina toetan rahvahääletust igati. Üksikisiku arvamust on lubamatu sildistada rahva arvamusega! Mina kohe ootan referendumi tulemust. See lõpetab automaatselt selle lõputu heietamise.

Jah, ma olen 79-aastane vanamoodne naisterahvas, kellele on oluline püsida esivanemate seatud elukorralduses. Esivanemad ei olnud iseenesest targad, vaid nad toetusid Jumala poolt antud elujuhistele. Minu vanemad elasid üle kuldpulmad – teineteist austavas pereelus. Eestis kehtiva perekonnaseaduse paragrahvi 1 punkt 1 ütleb: abielu sõlmitakse mehe ja naise vahel. 2014. aastal rikuti seda seisukohta 40 riigikogulase vastuvõetud kooseluseadusega. Sellest ajast peale tahab vähemus justkui domineerida enamuse üle. Sellest ajast peale tulid käibele sõnad «sallimatud», «vihkajad» ja «vanamoodsad» ühtede kohta ning «tolerantsed», «sallivad» ja «läänelikud» teiste kohta. Ja just nood teised peavad endid ainuõigeteks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles