Koroona levik paneb otsustajaid piirangute üle vaidlema

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Mulgi valla kultuurielu jääb vähemalt täiskasvanute seas jaanuari keskpaigani soiku, sest huviringid pandi seisma ja kultuuriüritusi lubatakse vaid erandjuhtudel.
Mulgi valla kultuurielu jääb vähemalt täiskasvanute seas jaanuari keskpaigani soiku, sest huviringid pandi seisma ja kultuuriüritusi lubatakse vaid erandjuhtudel. Foto: Elmo Riig

Mulgi vallavolikogu kultuurikomisjon pole rahul nende piirangutega, mille vallajuhid koroonavastaseks võitluseks kehtestasid, ning tahavad neid leevendada ja täpsustada. Samas näitab terviseameti koroonakaart, et Mulgi vallas on viimase paari nädalaga olnud maakonna suurim nakatumine.

Pruun värv terviseameti koroonakaardil muutub Mulgi valla koha peal järjest tumedamaks. Mida tumedam see on, seda rohkem on vallas avastatud nakatunuid. Vallavanem Imre Jugomäele oli reede ennelõunal teada, et 18. novembrist hakkas haigestunute hulk kerkima ning pühapäevaks oli vallas üheksa haigestunut. Lõppev nädal tõi neid kindlasti juurde ning haigestunute tõttu tuli Karksi-Nuia Kitzbergi gümnaasiumis saata koduõppele üheksas ja kaheteistkümnes klass.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles