Tulevik tegi ühe hooaja sees kaks täiesti erinevat hooaega

Alvar Loog
, toimetaja
Copy
Milline võit! Viljandi Tulevik on olnud sel hooajal ainus, kes on suutnud Eesti valitseva meistri Tallinna Flora võidujada katkestada. Juulikuises mängus oma koduväljakul võitis ta Flora 2:1.
Milline võit! Viljandi Tulevik on olnud sel hooajal ainus, kes on suutnud Eesti valitseva meistri Tallinna Flora võidujada katkestada. Juulikuises mängus oma koduväljakul võitis ta Flora 2:1. Foto: Marko Saarm

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik esindusmeeskond, kellele hooaeg lõppes läinud pühapäeval Tartus kaotusemaitselise 3:3 viigi ja asjaolusid arvestades vastakaid tundeid tekitava kuuenda kohaga, väärib viie palli süsteemis aasta peale hindeks nelja.

2011. aastal taasiseseisvunud ja 2015. aastal uuesti meistriliigasse jõudnud Tulevikule oli see sestpeale viies hooaeg Eesti kõrgeimas liigas, sealhulgas neljas järjestikune. Mis andis tulemuseks selle perioodi parima koha lõpptabelis ja punktirekordi. Viimati mainitu teeb eriti imetlusväärseks asjaolu, et see saavutati koroonakarantiini tõttu kaheksa vähem peetud mänguga.

Teisalt on Tuleviku tänavust sooritust keeruline üh

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles