Ott Tänaku filmi režissöör väntab filmi Karksi-Nuia endistest ja praegustest motolegendidest

Priscilla Õmblus
Copy
Karksi-Nuiast on välja kasvanud hulk tunnustatud Eesti auto- ja motosportlasi. Karksi-Nuia lähedal asuv Ainja krossirada on ka Eesti külgvankrite esinumbri Kert Variku kodurada.
Karksi-Nuiast on välja kasvanud hulk tunnustatud Eesti auto- ja motosportlasi. Karksi-Nuia lähedal asuv Ainja krossirada on ka Eesti külgvankrite esinumbri Kert Variku kodurada. Foto: Elmo Riig

Karksi-Nuia on tuntud Viljandimaa moto-Mekana juba ammu ning sealt kandist on välja kasvanud edukaid auto- ja motosportlasi. Nüüd valmib Karksi-Nuia endistest motolegendidest ja praegustest põristajatest film "Porised prillid ehk Mootorisport Karksi-Nuia moodi", mille režissöör on Eesti ühe vaadatuima linateose "Ott Tänak – The Movie" autor Tarvo Mölder.

Möödunud nädalavahetusel filmiti Karksi-Nuia kultuurikeskuses dokumentaalfilmi intervjuusid.

Kõnealuses filmis meenutavad toonaseid aegu kohalikud legendid Jaak Sala, Kalju Varik, Jaanus Ligur, Mare Aade, Heino Nõgu, Meinhard Kristov, Heiki Arro, Tõnu Kala, Enn Villo, Enn Murekas, Luurich Kangro, Mati Saks, Johan Tõhk, Andi Sõmmer, Toivo Hussar, Jüri Kivistik, Mati Tohv, Agu Evert, Aksel Linde, Raul Mirka, Margus Kukk, Ants Arro, Jaak Viira, Peeter Lenk ja Mart Kõõra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles