Liba-Sakala küsitlusele vastajad
Liba-Sakala küsitlusele vastajad Foto: Erakogu

Ehkki peatoimetaja andis range soovituse, et kõik Liba-Sakala töötajad peavad kolima kodukontorisse, ei võtnud mõni seda kuulda ning hakkas tänaval inimesi tülitama oma üheainsa napaka küsimusega «Millest mõtlete?». Et kahju oli juba niikuinii tehtud, avaldame selle ülekuulamise tulemuse tänases lehes ära.

Kendrik Lamar,
hästi väike ettevõtja
Mõtlen sellest, et kuidas nad nüüd selle Viljandi Tartu tänava teistpidi ühesuunaliseks tegid, ja et kas sellest ka mingit kasu on. Pole ju vahet, mis pidi nad sealt läbi vuhisevad. Kui oleks minu teha, teeksin hoopis Tartu maantee ühesuunaliseks – niimoodi, et Tartust saab ainult siiapoole sõita. Siis ei läheks keegi Viljandist Lõunakeskusesse jõulukaupa ja muud nodi ostma ning keegi neist, kes Tartust siia tulevad, ei saaks enam siit tagasi minna. Siis ei jookseks Viljandi inimestest tühjaks ja ka ettevõtja käsi hakkaks paremini käima.
Kendrik Lamar, hästi väike ettevõtja Mõtlen sellest, et kuidas nad nüüd selle Viljandi Tartu tänava teistpidi ühesuunaliseks tegid, ja et kas sellest ka mingit kasu on. Pole ju vahet, mis pidi nad sealt läbi vuhisevad. Kui oleks minu teha, teeksin hoopis Tartu maantee ühesuunaliseks – niimoodi, et Tartust saab ainult siiapoole sõita. Siis ei läheks keegi Viljandist Lõunakeskusesse jõulukaupa ja muud nodi ostma ning keegi neist, kes Tartust siia tulevad, ei saaks enam siit tagasi minna. Siis ei jookseks Viljandi inimestest tühjaks ja ka ettevõtja käsi hakkaks paremini käima. Foto: Erakogu
Ustus Vagur,
vabakutseline
Mõtlen, milliseid küsimusi võiks veel siduda selle kevadise referendumiga, mida valitsus praegu plaanib. Küsimus pole muidugi selles, nagu mul ei tuleks ühtki head mõtet pähe, vaid selles, millised neist mitmekümnest küsimusest välja valida. Oleks ju narr, kui suur hulk rahvast aetaks kokku ainult üheleainsale küsimusele vastama. Kujutate ette mälumängu, kus inimesed tulevad kokku, neilt küsitakse üks küsimus ja siis minnakse jälle laiali? Ei. Kui juba asi ette võtta, siis klaarida palju asju korraga ära. Praegu on mul kaalule jäänud järgmised küsimused. Kas Eesti Vabariigis tuleks lõpetada rahvuskoondise tasemel jalgpalli mängimine? Kas «Hingesoojus» on «Kodutunde» häbematu plagiaat? Kas noormehi, kes ei saa tervislikel põhjustel ajateenistusse minna, võiks hakata kutsuma põduriks? Kas käsitööõlle maitse on Eestis liiga kibe ja hind liiga krõbe? Kas porduelu peaks Eesti Vabariigis jääma ainult mehe ja naise vaheliseks asjaks?
Ustus Vagur, vabakutseline Mõtlen, milliseid küsimusi võiks veel siduda selle kevadise referendumiga, mida valitsus praegu plaanib. Küsimus pole muidugi selles, nagu mul ei tuleks ühtki head mõtet pähe, vaid selles, millised neist mitmekümnest küsimusest välja valida. Oleks ju narr, kui suur hulk rahvast aetaks kokku ainult üheleainsale küsimusele vastama. Kujutate ette mälumängu, kus inimesed tulevad kokku, neilt küsitakse üks küsimus ja siis minnakse jälle laiali? Ei. Kui juba asi ette võtta, siis klaarida palju asju korraga ära. Praegu on mul kaalule jäänud järgmised küsimused. Kas Eesti Vabariigis tuleks lõpetada rahvuskoondise tasemel jalgpalli mängimine? Kas «Hingesoojus» on «Kodutunde» häbematu plagiaat? Kas noormehi, kes ei saa tervislikel põhjustel ajateenistusse minna, võiks hakata kutsuma põduriks? Kas käsitööõlle maitse on Eestis liiga kibe ja hind liiga krõbe? Kas porduelu peaks Eesti Vabariigis jääma ainult mehe ja naise vaheliseks asjaks? Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy