Naiskond pani kordaläinud hooajale punkti

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskond tagas lõppenud hooaja kuuenda kohaga jätkamise naiste meistriliigas. Fotol võistkonna kapten Maive Jürmann.
Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskond tagas lõppenud hooaja kuuenda kohaga jätkamise naiste meistriliigas. Fotol võistkonna kapten Maive Jürmann. Foto: Marko Saarm

See, et Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskond pani hooajale punkti Tartu Tammekale kaotades, ei mänginud kokkuvõttes suurt rolli, sest ta oli endale järgmiseks hooajaks juba koha meistriliiga seltskonnas taganud.

«Meie miinimumeesmärk sai täidetud: jääda püsima meistriliigasse ilma üleminekumängudeta. Küll aga polnud see kindlasti meie maksimum, alati saaks paremini,» ütles naiskonna peatreener Sergei Vassiljev.

Eelmisel laupäeval koduväljakul peetud hooaja viimases mängus jäi Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskond võrdselt kulgenud heitluses Tartu Tammekale alla 0:1. Hooaja lõpetas ta nagu eelmisegi aasta 22 punkti ja kuuenda kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles