Nädala muutus ⟩ Viljandi gümnaasiumi direktor

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Seni Viljandi gümnaasiumi juhtinud Ülle Matsini sõnutsi oli uue töökoha vastuvõtmise juures oluline see, et oleks keegi, kellele ohjad üle anda.
Seni Viljandi gümnaasiumi juhtinud Ülle Matsini sõnutsi oli uue töökoha vastuvõtmise juures oluline see, et oleks keegi, kellele ohjad üle anda. Foto: Viljandi gümnaasium

Teade sellest, et Viljandi gümnaasiumi direktori Ülle Matsini viimane tööpäev on ukse ees, tuli kuidagi ­ootamatult. Alates esmaspäevast on kool juba uue juhtimise all ning kuigi direktori leidmiseks on tarvis konkurss korraldada, pole praegu veel täpselt teada, millal see tuleb. Ilmselt tuleb see õppeaasta lõpus, sest kes ikka uut direktorit keset õppeaastat otsib ja leiab. Seni hoiab gümnaasiumis direktori koha täitjana korra majas ühiskonnaõpetuse õpetaja, linnavolinik ja kohalik sotside juht Juhan-Mart Salumäe.

Ülle Matsin tundub Viljandi gümnaasiumiga täiesti lahutamatult seotud olevat, nii et ilmselt võtab muudatusega harjumine veidi aega. Samas on tõsi, et kui mõnda tööd teha nii kaua, et muutud justkui asutuse maskotiks, ongi aeg mõelda, mis ja kuidas edasi. Kui Matsin suunab oma elu- ja töökogemuse ning muidugi ka raugematu tarmukuse sellesse, et ministeeriumis kogu Eesti hariduselu paremaks teha, siis võidame sellest kõik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles