Sõudjad kastsid enne sisehooaja algust aerud veel korra vette

Priscilla Õmblus
Copy
Sõudjad lõpetasid möödunud nädalavahetusel Tartus välishooaja. Viljandi sõudeklubist edukaimana 18-aastaste neidude ühepaadil hõbeda pälvinud Gerli Endrekson (vasakult teine) on sellel septembri keskpaigas tehtud fotol paarisaerulisel neljapaadil koos Erli Mati, Helene Dimitrijevi ja Krete Koovitiga.
Sõudjad lõpetasid möödunud nädalavahetusel Tartus välishooaja. Viljandi sõudeklubist edukaimana 18-aastaste neidude ühepaadil hõbeda pälvinud Gerli Endrekson (vasakult teine) on sellel septembri keskpaigas tehtud fotol paarisaerulisel neljapaadil koos Erli Mati, Helene Dimitrijevi ja Krete Koovitiga. Foto: Elmo Riig

Nädalavahetusel panid sõudjad tänavusele välishooajale punkti Tartus Emajõel peetud väikeste paatide regatiga, millest võtsid osa nii ühe- kui kahepaadid. Viljandi sõudeklubist oli edukaim Gerli Endrekson, kes võitis hõbemedali.

Esimesel päeval oli kavas 4000, teisel klassikaline 2000 meetri distants ning paremusjärjestuse selgitamiseks mõlema distantsi ajad liideti.

Gerli Endrekson pälvis hõbemedali kuni 18-aastaste neidude ühepaadil ajaga 24.28 Tartu sõudmise ja aerutamise klubi esindaja Kaisa Oleski järel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles