Kahemehelisse vähemusse jäänud Tulevik vahetas tabelikoha lähirivaaliga mõru kaotusega

Copy

Laupäeval võõrustas Viljandi Tulevik kodustaadionil Premium-liiga 25. vooru põnevuskohtumises oma lähirivaali Tartu Tammekat. Tulise jalgpallidraama lahti rulludes lõpetas mängu lõpuks kahemehelisse vähemusse jäänud kodumeeskond lisaks kaotusega platsil seda ka tablool ja liigatabelis. Tammeka 1:0 võit tähendas, et tabelis tuli viies koht Tammekale loovutada.

"Igati võitluslik mäng oli … 50:50, Tammeka oli ühes olukorras lihtsalt parem," nentis Tuleviku kapten Kaimar Saag intervjuus pärast mängu. "Esimene poolaeg läks vähe paremini jah. Tekkis palju võimalusi, ent me ei suutnud kaitseliini murda." Saagi sõnul muutis teisel poolajal Tammeka löödud värav mängu lahtisemaks, ent siis läksid asjad kontrolli alt välja. Siinkohal viitas ta kahele eemaldamisele. Vähe sellest, et kodumeeskonnal tuli mäng lõpetada üheksakesi Tanel Langi ja Martin Alliku platsilt eemaldamise tõttu kohtuniku otsusel, algas kohtumine juba üsnagi küsitava suluseisu määramisega, mis Tuleviku kahjuks määrati, kui Martin Alliku karistuslöögist lendu läinud pall Tammeka väravavõrgus lõpetas. Ent tõusis ka äärekohtuniku lipp.

Võrdsete vastaste lahinguna jäi esimene poolaeg protokolli väravateta. 74. minutil katkestas Tristan Koskor nullil püsimise ning viis Tammeka 1:0 juhtima. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles